Rijplaten van Platenbaas

Platenbaas Rijplatenverhuur is gespecialiseerd in het verhuren, vervoeren en leggen van stalen en kunststof rijplaten en draglineschotten.

Onze rijplaten vormen een uitstekende ondergrond voor wagens, machines of opslag. Een uitstekende oplossing dus voor elke locatie waar bereikbaarheid niet vanzelfsprekend is. Zeker op bouwterreinen, waar vertraging kostbaar is, zijn de rijplaten van Platenbaas rijplatenverhuur een uitkomst.

U kunt de rijplaten en schotten bij ons huren in verschillende soorten, maten en aantallen:

Stalen rijplaten

De stalen rijplaten zijn gemaakt van een zwarte staalkwaliteit, waardoor deze extra geschikt zijn voor intensief gebruik, bijvoorbeeld op een bouwplaats. De stalen rijplaten zijn vanwege hun dikte uiterst geschikt als tijdelijke voorziening ten behoeve van aan- en afvoer en het opstellen van mobiele kranen, wegtransport en/of het aanleggen van een tijdelijk werk-/opslagterrein op een minder draagkrachtige/onstabiele ondergrond. De hoeken van stalen rijplaten zijn afgerond, waardoor onnodige beschadigingen aan uw materieel wordt voorkomen.

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten worden gebruikt als alternatief voor stalen rijplaten, met als voordeel dat deze platen door hun lage gewicht “ flexibeler”  zijn in gebruik. Kunststof rijplaten worden veelal gebruikt als tijdelijke voorziening ten behoeve van het werken met hoogwerkers of andere lichte- en middelzware machines op trottoirs en fietspaden verhard met betontegels, klinkers of andere kwetsbare verhardingen. De flexibiliteit van de kunststof rijplaat maakt hem echter minder geschikt voor gebruik op een weinig draagkrachtige ondergrond. Hiervoor adviseren wij u dan ook het gebruik van stalen rijplaten.

Draglineschotten

Draglineschotten zijn uitermate geschikt om een stabiele ondergrond te creëren voor uw bouw(kranen). De schotten worden vooral gebruikt voor de bescherming van (sier)bestrating en andere kwetsbare oppervlakken. Geschikt als tijdelijke brug, stempelen van zware machines en als ondergrond voor rijplaten.

Kortom: een passende tijdelijke verharding voor iedere gewenste situatie. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.